Prijzen

De prijzen zijn afhankelijk van 4 factoren.

 1: Aantal scenes (lengte video) 2: Templates 3. Maatwerk 4: Voice Over 

 SCENES zijn delen waaruit de video is opgebouwd. Zie het als foto’s die achter elkaar worden gezet waardoor er een video ontstaat. Elke scene heeft een eigen boodschap. De over te brengen boodschap zal bepalen hoeveel scenes er nodig zijn.  Een scene duurt gemiddeld 5-6 seconde.

 TEMPLATES zijn bestaande filmpjes die worden ‘gerecycled’. Elke video wordt gepersonaliseerd door toevoeging van eigen teksten, eigen Logo en eigen kleur huisstijl en sfeer.  Alle mogelijke Templates vind je hier.  Noem bij de bestelling even het videonummer zodat wij weten welke u wenst. 

Prijzen voor deze ‘recycle’ Templates zijn er al vanaf € 25,- ex. BTW * voor 6 seconden filmpjes tot zo’n € 175,- ex. BTW * voor filmpjes rond de minuut. 

MAATWERK filmpjes zijn video’s die nieuw worden gecreëerd. Er wordt een 6-tal vragen gesteld die zorgen dat er inzicht komt in uw wens.  Daar wordt een 1e opzet van gemaakt zodat u als klant niet na hoeft te denken over een script of ontwerp. Wij nemen dit geheel uit handen voor u. Wij analyseren uw website, bedrijf of doelstelling en maken hiervan een passende video.  U ontvangt de eerste druk en bepaald of deze aan uw wensen voldoet of dat er wellicht nog een aanpassing gewenst is.

Prijzen voor maatwerkvideo’s beginnen v.a. 150,- ex. BTW. * Voor een gemiddelde explainervideo van ong. 1 minuut betaald u ong. €400,- exclusief BTW.*

 VOICE OVER onder een video monteren video behoort ook tot de mogelijkheden. Een voice over is een stem die het verhaal erbij verteld naast de achtergrond muziek die er standaard bij zit.  Dit kan een professionele Voice over zijn of een door u aangeleverd geluidsbestand. 

Prijzen voor een professionele voice-over liggen rond de  € 189,- ex. BTW * voor 200 woorden.  

 * genoemde prijzen zijn richtlijnen. De uiteindelijke prijs wordt vooraf duidelijk met u besproken.

 

De video’s worden geleverd in:

  • Full HD kwaliteit 

  • MP4 bestandstype 

  • 16:9 Verticaal, 1:1 Vierkant of 9:16 Horizontaal beeldformaat.

 

Alle video’s worden met liefde gemaakt . Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Wij geven dan ook tevredenheidsgarantie bij elke Video.

 

 

 
 

Goed bezig! Je mist nu geen enkel video nieuws meer.

Er was een error tijdens het versturen van je verzoek. Probeer opnieuw.

Meer info: www.studiochaos.nl/privacy-cookie